Digital Round Table: “Storage 2025; welke routes zijn er naar de ideale dataopslag?”

18 januari 2022
Tijd: 10:00 - 11:30

Op het gebied van IT-infrastructuren volgden de technologische ontwikkelingen zich in de afgelopen jaren snel op. De trends die daaruit volgen op het gebied van datastromen en dataomgevingen zet bedrijven en organisaties voor de keuze van een nieuwe data inrichting. Waar slaan we onze gestructureerde- en ongestructureerde data op en wat is goed om op locatie te behouden zonder afhankelijk te zijn van de public cloud? Welke variabelen zijn daarop van invloed voor nu en in de komende jaren? Alles bepalend voor een organisatie die op IT gebied de business in de komende jaren moet ondersteunen of zelfs stuwen.

De ideale inrichting voor uw dataopslag en datastromen binnen uw IT-infrastructuur is geen eenmalige migratie, maar vraagt een gedegen stappenplan om tot de ideale situatie te komen. Een situatie die niet alleen rekening houdt met innovaties en technische mogelijkheden, maar ook met mogelijke valkuilen, zoals budgettering, databeveiliging, regelgeving, data encryptie en data recovery. En wat is de waarde van een eigen datacenter zonder gebruik te maken van de grote public clouds?

Het maken van een strategie richting 2025 voor dataopslag is voor iedere organisatie anders. Kennis op dit gebied is belangrijk voor de IT manager en architecten zelf, maar ook voor de ‘stakeholders’ die kijken naar de toegevoegde waarde van de organisatie op lange termijn in combinatie met de oplopende datagroei.

Omdat veel organisaties met deze uitdaging te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Storage 2025; welke routes zijn er naar de ideale dataopslag?” Deze interactieve digitale bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 11 november van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten om tot nieuwe inzichten te komen en kansen te zien.

Onderwerpen:

  • Welke ontwikkelingen zijn er omtrent de inrichting van een data omgeving op eigen locatie?
  • Welke uitdagingen ziet u bij de route naar de ideale dataopslag?
  • Hoe ontwikkelt u een toekomstbestendige dataopslag met behoud van een eigen datacenter?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartners IT creation en Dell Technologies. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

IT Creation     Dell Technologies

RESERVEREN

Ik ga ermee akkoord dat mijn ingediende gegevens worden verzameld en opgeslagen zoals beschreven in de site Privacyverklaring.*

Akkoord


Terug