Round Table “Overstappen naar onderwijs op maat, maar waar te beginnen?” (NL) – Switch IT

15 mei 2019
Tijd: 10:00 - 14:00
Woerden

Scholen hebben één opdracht: jongeren in een veilige omgeving voorbereiden op de volgende stap in hun leven. De invulling daarvan is over de jaren heen ingrijpend veranderd. Jongeren leren aantoonbaar beter met digitaal maatwerk. Overal 24/7 les kunnen volgen wordt de norm.

Leraren hebben het mooiste beroep ter wereld. Zij stomen jongeren klaar voor een toekomst waarin zij zich ten volle kunnen ontplooien. Het liefste geven docenten alle leerlingen persoonlijk les, maar dat is moeilijk in klassen met soms meer dan 30 leerlingen.

Is er wel voldoende tijd en materiaal zodat de snelle leerling zich niet gaat vervelen met herhalende stof? Motiveer je de achterhoede wel genoeg met materiaal dat het beste aansluit bij hun niveau en vaardigheden?

Een van de grootste uitdagingen in het onderwijs is hoe om te gaan met verschillen tussen leerlingen. Om het maximale uit alle leerlingen te halen, is het essentieel dat iedere leerling onderwijs krijgt dat past bij zijn of haar individuele mogelijkheden. Om deze reden organiseren wij de Round Table: “Overstappen naar onderwijs op maat, maar waar te beginnen?”

Deze kennissessie wordt gehouden op woensdag 15 mei 2019 van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Visie: op kwalitatief en doelmatig onderwijs
  • Deskundigheid: hoe kan ICT zo optimaal mogelijk ingezet worden om de onderwijsambities te realiseren en medewerkers te faciliteren?
  • Inhoud: digitaal lesmateriaal, softwarepakketten en ICT-systemen. 
  • Infrastructuur: beschikbaarheid en kwaliteit van hardware, netwerken en connectiviteit.

Deze Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Switch IT Solutions. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

Switch IT Kennispartner

 

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug