Digital Round Table “Hoe activeer je je partnerkanaal om optimaal samen te werken?”

1 december 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Eerder dit jaar deden we een benchmarkonderzoek onder Partner/Channel verantwoordelijken in de ICT. Daaruit blijkt dat het activeren van partners en daardoor het verhogen van de omzet vanuit partners, grote uitdagingen zijn.

Veel partners blijken hun vendor/distributeur niet proactief op te zoeken. Slechts 40% van de ondervraagde organisaties geeft aan dat hun partners MDF-budget aanvragen en zelf met marketing/leadgeneratie ideeën komen.

Ook in onze dagelijkse praktijk horen we regelmatig van klanten dat ze actieve en ‘slapende’ partners hebben. Er zit dus verborgen potentie in het partnerkanaal. Daar valt zeker nog winst te behalen en uiteindelijk ook omzet. Maar hoe activeer je de minder actieve partners, die op marketinggebied misschien niet zo bedreven zijn? En hoe vergroot je de betrokkenheid van partners die wel actief zijn? Zeker nu ‘fysiek’ nog steeds niet echt mogelijk is.

Omdat veel ICT-Marketeers hiermee te maken hebben, organiseren wij een Digital Round Table met als thema: ”Hoe activeer je je partnerkanaal om optimaal samen te werken?” Deze digitale kennissessie wordt gehouden op woensdag 1 december van 10.00-11.30 uur. Wij nodigen de leden van ons Kennisnetwerk Partner Marketeers graag uit om nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door te sparren en discussiëren met vakgenoten. Kom je ook online kennis en ervaring delen?

Onderwerpen:

  • Hoe activeer je je partners/resellers? Wat voor activatie-/partnerprogramma kun je optuigen?
  • Hoe activeer je ‘slapende’ partners?
  • Hoe ga je om met MDF-budget dat ongebruikt blijft?

Aanmelden:

Aanmelden kan kosteloos door te mailen naar communicatie@heliview.nl. Deze Round Table is alleen toegankelijk voor leden van het Kennisnetwerk Partner Marketeers. Er is plaats voor 8-10 deelnemers.

 

RESERVEREN

Online reserveren is niet mogelijk voor dit evenement.

Terug