Round Table “Het effect van een IAM-omgeving op uw organisatie” (NL)

1 oktober 2020
Tijd: 10:00 - 14:00

Identity & Access Management (IAM) heeft 3 factoren die in samenhang moeten worden aangepakt: beleid, tooling én gedrag. Een IAM-omgeving heeft effect op de gehele organisatie en niet enkel ICT. Echter wordt het implementeren van IAM technologie vaak gezien als een puur technische zaak, maar het opzetten van een goed IAM beleid begint vanuit een riskmanagementperspectief dat kijkt naar uw complete organisatie. Maar hoe creëert u zoveel mogelijk draagvlak en voorkomt u dat uw organisatie in een valkuil belandt?

Met veranderende regelgeving, complexe hybride omgevingen en externe dreigingen is security en compliance een constante zorgfactor voor uw organisatie. Een goed doordacht IAM beleid dat bestaat uit zowel technologie als beleid zorgt voor overzicht, controle en grip op de hoeveelheid van applicaties, achterliggende data en stelt het gedrag van de medewerker centraal.

Maar hoe zorgt u voor voldoende draagvlak binnen uw organisatie waarbij ICT en business samenwerken? En zorgt u ervoor dat de organisatie niet in de grootste valkuil trapt en snel een oplossing implementeert zonder goed doordacht beleid of gefaseerde invoering? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Round Table: “Het effect van een IAM-omgeving op uw organisatie”.

Deze kennissessie wordt gehouden op donderdag 1 oktober van 10.00 tot 14.00 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Hoe ver bent u binnen de IAM-omgeving op het gebied beleid, tooling en gedrag?
  • Welke valkuilen zijn te herkennen?
  • Hoe beheert u eenvoudig de toegang en controle in een hybride omgeving?
  • Hoe blijft u compliant aan de AVG wet ook betreffende ongestructureerde data?
  • Is er een stappenplan voor een geïntegreerde aanpak omtrent het afdekken van de security risico’s?

 

RESERVEREN


Terug