Digital Round Table”Waarom protectie alleen niet voldoende is”(NL)

11 februari 2021
Tijd: 10:00 - 11:30

Momenteel maakt bijna iedere organisatie een digitale transformatie door. Denk aan de overstap naar de cloud, (meer) thuiswerken, maar ook I(I)oT. Tegelijkertijd blijft het dreigingslandschap zich ontwikkelen en zitten cybercriminelen en hackers niet stil. Zij passen hun tactieken, technieken en procedures (TTP’s) voortdurend aan, om zo nóg beter te kunnen infiltreren en onder de radar te blijven. Dit alles maakt een effectieve beveiliging niet alleen complex, maar zorgt er ook voor dat protectie alleen niet meer voldoende is. Hoe zet uw organisatie detectie en response in?

Cybersecurity gaat niet alleen over het beschermen van gebruikers, het juiste inzicht en de juiste reactie als er toch iets gebeurt is even belangrijk. Sommige organisaties hebben dan ook EDR (Endpoint Detection & Response) ingezet als een manier om meer data over aanvallen op een endpoint te vergaren. Maar zoals we bij sommige ransomware aanvallen hebben gezien, wordt de eindgebruiker steeds minder het doelwit. In plaats daarvan bewegen aanvallen zich (ongezien) binnen het netwerk van een organisatie om kritieke systemen te vinden. Daardoor zien ze hun kansen aanzienlijk vergroten op de effectieve betaling van ransomware door die organisatie. Het uitbreiden van EDR naar andere gebieden dan het endpoint, zoals e-mail, servers, cloud/workloads en netwerken, geeft het juiste inzicht om dit te ondervangen.

Wat is de waarde van volledig inzicht te hebben op de gehele levenscyclus van de aanval, inclusief infiltratie, laterale beweging in het netwerk en ex–filtratie? Welke bedreigingen zijn er en wat is de juiste manier om te reageren? Omdat veel organisaties met deze uitdagingen te maken hebben, organiseren we de Digital Round Table: “Waarom protectie alleen niet voldoende is”.

Deze digitale kennissessie wordt gehouden op donderdag 11 februari 2021 van 10.00 tot 11.30 uur. Tijdens deze sessie nodigen wij u uit te sparren en te discussiëren met uw vakgenoten. Wij helpen u graag nieuwe inzichten te krijgen en kansen te ontdekken door het delen van kennis en ervaringen.

Onderwerpen:

  • Welke Cyberdreigingen zijn er en wat is het risico?
  • Hoe behoudt u real-time inzicht via detectie en response?
  • Hoe zorgt u ervoor dat u op de juiste manier reageert bij een incident?
  • Is er een bewezen roadmap om meerdere beschermingslagen op endpoint-, e-mail-, web- en SaaS applicaties toe te passen, ongeacht apparaat, applicatie, netwerk of locatie?

Deze Digital Round Table wordt mede mogelijk gemaakt door kennispartner Trendmicro. Vanuit hun specifieke expertise en ervaring met de discussiethema’s delen zij graag tijdens de inhoudelijke discussie kennis en ervaringen met u.

 

trendmicro

RESERVEREN

Er zijn geen plaatsen meer voor dit evenement. Als u nog wel inschrijft wordt er contact met u opgenomen indien er plaatsen beschikbaar komen.

Terug