Over ons

Over ons

Jaarlijks organiseren wij met verschillende kennispartners exclusieve kennissessies, fysiek en online, over uiteenlopende, veelal ICT-gerelateerde onderwerpen. Tijdens deze interactieve Round Tables wisselen 8-10 deelnemers kennis en ervaring met elkaar uit, waardoor er een vakinhoudelijke discussie ontstaat. Deze is erg waardevol voor zowel de deelnemers als de kennispartner. De discussie wordt in goede banen geleid door een onafhankelijke moderator.

Het organiseren van Round Tables is onderdeel van ons bredere B2B dienstenporfolio.

Onze kernwaarden

Samen winnen

Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder. Onze cultuur kenmerkt zich niet voor niets door gezelligheid en collegialiteit. Binnen onze organisatie is iedereen bereid elkaar te helpen. Samen staan we sterk en samen zijn we succesvol.

Doorzetten

Opgeven is geen optie. We willen echt het verschil maken voor onze klanten. We voelen ons een verlengstuk van de organisaties waarvoor we werken. Dit zorgt niet alleen voor grote betrokkenheid maar ook voor een grote drive om succesvol te zijn voor hen.

Dapper

We gaan geen uitdaging uit de weg. Heeft een klant een complexere uitdaging? Des te leuker om hiermee aan de slag te gaan.

Ontwikkeling-icoon

Ontwikkeling

Groei en ontwikkeling staan centraal bij ons. We helpen onze klanten en medewerkers om te groeien op marketing- en salesgebied. ‘Doorgroeimogelijkheden’ is geen loze kreet maar zijn er écht bij ons. Volop. Als een collega een volgende stap in zijn of haar carrière kan maken, binnen of buiten onze organisatie, zijn we oprecht blij.

Service-icoon

Klantgericht

We gaan met onze klanten om zoals we zelf ook willen dat anderen met ons omgaan. We beloven geen onrealistische, gouden bergen, maar schetsen een eerlijk beeld van wat je van ons kunt verwachten. Sowieso mag je er altijd op vertrouwen dat we kwaliteit leveren en professioneel en integer handelen.